sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kynttilöiden aikaa




Syksy on tullut ja se tuntuu paitsi väsymyksenä ropassa, niin tarpeena poltella kynttilöitä. On ihanaa kietoutua iltaisin vilttiin ja olla vaan, ihan luvan kanssa elpyä raskaista työpäivistä joita on viime aikoina riittänyt.

Täksi talveksi harkitsen ostavani kirkasvalolampun kotiin, sellaisen jonka valoon voi herätä. Jos siitä olisi vaikka apua tähän väsymykseen, joka ei johdu pelkästään töistä vaan myös siitä vähenevästä valosta.


Käsityöt ovat seisoneet kaapissa. Pari mekkoa olen ommellut, joista toinen lähti talosta niin nopeasti, etten ehtinyt sitä kuvaamaan. Toisesta on kuva tässä. Kaava on Ottobren Nirunaru-mekko ja koko 68cm, ihan pienelle siis. Lähes samanlainen on vilahtanut täällä aiemminkin.





Lähitaloissa on ollut pihakirppiksia ja olen tehnyt kivoja löytöjä. Tämä kaunis kynttilälyhty lähti mukaan ihan parilla eurolla ja on lämmittänyt mieltä ikkunalaudalla siitä lähtien.





Lisäksi aivan super-hyvät löydöt olivat nämä kaksi laukkua, joista toinen on ehta Longchamp. Kehtaanko sanoakaan, että hintaa näillä kahdella laukulla yhteensä oli alle kympin!





Mummi on tällä hetkellä sairaalassa. Vaikka tiedän, että hän on hyvissä käsissä, tuntuu pahalta kun en pääse häntä katsomaan. Hän asuu toisella paikkakunnalla ja meno sinne on hankalaa ilman autoa.

Parane pian, rakas Mummi!