lauantai 22. toukokuuta 2010

Lomaterveisiä!

Olen ollut laiska ompelija koko kevään. Korujakaan ei ole syntynyt, ei ainuttakaan. Ottaa tosiaan päähän tuo julkisivuremontti; kaikki paikat on pölyssä ja sisällä on pimeää. Ei kovinkaan luovuteen kannustavaa. Nytkin on asunnossa 30 astetta lämpöä ja happivaje. Voi Kaaleppi raukkaa. Mä itse olen flunssassa, joten en paljoa jaksa olla sen kanssa ulkonakaan. Yritän kyllä mahdollisimman paljon, jotta toisen ei tarvitse kärsiä kuumuudesta.

Mitä mä tässä valittelen.. Juurihan olin lomalla. Oikeastaan oli tarkoitukseni tulla tänne ja laittaa mukavia kuvia Varsovasta, josta palailin viime viikolla (ja tosiaan; toin tuliaisiksi tämän flunssan). Olin reissussa veljeni kanssa ja oli kivaa, vaikkei säät nyt suosineetkaan. Vettä satoi päivittäin ja kylmäkin oli. Silti ihanaa kun ei tarvinnut katsoa kelloa ja sai olla rennosti.

Varsovassa oli kevät jo pitkällä. Tulppaanikuva on oikeasti siskon ottama; hän oli siellä viikkoa aiemmin. Säät suosivat siskoa paremmin.


















Tuossa pubissa OIKEASTI kasvaa puu. Kävimme sisällä varmistamassa asian. Pubin omistaja tiettävästi haluaa suojella puuta, eikä suostu sitä kaatamaan. Korjatkaa, jos jollain on parempi tietämys asiasta..





Vanhempien koira, Rose, täyttää elokuussa 9v. Rose nauttii Varsovalaisena olosta, mutta odottaa innolla myös kesäistä Suomen lomaa.





Kotiin tultaessa oli lentokoneesta kauniit näkymät.