sunnuntai 23. marraskuuta 2008




Oi, mikä ihana lumivaippa saapui Helsinkiinkin. Kaalepin kanssa vietettiin pari tuntia koirapuistossa lumipalloja heitellen. Tai mä heitin ja Kaaleppi jahtasi niitä. Kyllä nautittiin! Oli viimein pakko lähteä kotiin kun kummallakin oli silmät jäässä.

Postiluukusta kolahti viime viikolla tilaus Farbenmix:ltä. Kovasti eri blogeissa hehkutettu Hannah -tunikan kaavat ja muutamaa eri nauhaa. Tokihan kaavaa piti heti kokeilla kun kaapissa sattui olemaan kivoja kankaitakin. Tästä tuli siis tunika pienelle tytölle. Kankaat Marimekon "Tantsu" ja Amy Butlerin "Lotus". Oikein suloinen, mielestäni. Ompelus oli lisäksi vielä tosi helppo toteuttaa ja valmistui nopeasti. En ole ollenkaan monimutkaisten väkerrysten ystävä muuten kuin muiden tekemänä. Ihastelen niitä siis mielelläni, mutta oma kärsivällisyys ei riitä toteutukseen.

Itselleni ompelin vaalean siniset lököt pyjamapökät jo kesällä ostamastani Laura Ashleyn trikoosta. Ovat hieman kesäiset, mutta huihai. Ihanat kuitenkin!





Tässä vielä esimakua tulevasta ompeluksesta. Tästä taitaa tulla kummitytölle joululahjamekko. Lisää sitten tunnempana...

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Tosi kiva tunika :) Tantsu on yksi suosikkikankaistani. Pökät oli kanssa tosi kivat. Mikäs sen mukavamapaa kuin muistella aurinkoista kesää :)