sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Sunnuntaina ommeltua




Ensin esittelyssä, viime postaukseen sopien, kirpparilöytö. Tämä ihanaakin ihanampi Vilan valkoinen kaftaani löytyi Malmin kirppikseltä joskus keväällä. Hintaa taisi olla kymppi. Hieman kukkaronnyörit kitisivät, sillä harvoin viitsin kirppiksellä kymppiä maksaa juurikaan mistään. Tämän kohdalla en edes miettinyt. Oli ihan uusi, laputkin vielä kiinni.

Tänään on surrannut ompelukone. Itselleni tein yöhousut kirppiskankaasta. Ovat kuvassa ryppyiset, sillä pääsivät heti käyttöön -silittämättä. Ovat mukavat päällä. Ja viileät.




Sitten pari hamosta. Ensimmäinen on 3-vuotiaan koko ja menee pikkuiselle Aliisalle. Kangas on Laura Ashleyn ohutta puuvillaa, joka löytyi kaapin perältä.




Toisen saa (tai sai jo; tämän ompelun jokunen viikko sitten) 5-vuotias Anna. Kankaan löysin alkukesästä kirpparilta muutamalla eurolla, taisin sitä täälläkin esitellä. Tein kankaasta itselleni pari tyynyliinaa ja loppupalasta tuli vielä tämä hame.




Ollaan taas kotona. Vesivahingon jäljet on korjattu ja nyt on taas pitkästä aikaa koko koti käytössä. Muovitkin oli otettu viime viikolla ikkunoista pois. On kyllä ihanaa, vaikka talo onkin hupussa vielä. Nyt alkaa kuitenkin olla pahin jo ohi. Laitoin pitkästä aikaa matonkin makkarin lattialle. Olkkarin matto odottaa pesulakäyntiä.

Ensi viikon jälkeen mulla on viikko lomaa. Tiedossa on ainakin päiväreissu Tallinnaan erittäin hyvässä seurassa..

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Mahtavan löydön teit kirppikseltä. Ei tuosta kymppi ole ollenkaan liikaa, IHANA :)

Unknown kirjoitti...

Hei! Kiitos. Joo, mulla ihan sydän heilahti rinnassa kun tuon näin siellä tangossa roikkumassa. :-)

minnamari kirjoitti...

Kaalepille terkut Albert-ajokoiralta! Jäin lukemaan blogiasi, kun huomasin, että siinä on koirajuttuja...;) Meidän Albert on Kreetalta ja on vissiin Kreikanajokoira (eli Suomenajokoiran näkönen), löydettiin yhdestä eläinkodista (Tierheim) Pohjois-Saksasta. Hienoja ompeluksia ja kirpparilöytöjä - tulen varmaan uudestaan kuikuilemaan...