sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntaina pöhisi pipotehtaassa

Kuten otsikko sanoo, tänään on pipotehtaassa pöhissyt, oikein kunnolla. Ompelin 10 pipoa ja päälle tehtailin muutaman rannekorun, itselleni. Pipoista itselle tuli vain kaksi; nuo erikseen kuvatut.

Viikonloppu on mennyt vauhdilla. Eilen olin töissä. En normaalisti työskentele viikonloppuisin, mutta nyt tein poikkeuksen omasta tahdostani. Vedän koko kevään kestävää koulutusta, joka teettää rutkasti töitä oman perustyöni päälle. Tuntuu, ettei arki riitä ja olen saanut välillä painaa koulutukseen liittyviä hommia kotonakin. Niitä tunteja ei oikein tahdo saada takaisin, joten siksi tein valinnan mennä työpaikalle, jolloin saan korvauksen vapaana. Mulla oli Kaaleppi mukana, jotta sen ei tarvitsisi olla yksin kotona. Äijeli pärjäsi työpaikalla oikein mainiosti ja tuntui jopa viihtyvän mummojen rapsuteltavana olosta.







Lopuksi kuva makuuhuoneen ikkunasta. Kyyhkypariskunta suki koivun oksalla höyheniään pitkään ja hartaasti. Kovin ovat arkoja lintuja; hiljainen ääni ikkunan kiinni laittamisesta sai kaverit varuilleen ja kesti hetki ennenkuin uskalsivat taas jatkaa pukunsa sukimista.


Ei kommentteja: