torstai 4. syyskuuta 2008

Tänään oli aivan ihana ulkoilusää. Aurinko paistoi ja ilma oli raikas. Ihana alkusyksyn kirpeys teki siitä erityisen ihanan. Koiran omistajana ulkoillaan säässä kun säässä, mutta tänään oli erityisen nautinnollista kävellä ulkona. Kaaleppikin nautti.

Tämä on ollut taas pitkä viikko. En tiedä, ehkä en ole vieläkään täysin kunnossa, kun väsyttää vaan koko ajan. Eilenkin nukuin koko illan. Turhaa varmaan mainitakaan, että ompelukone pölyttyy edelleen. Jos vaikka ensi viikolla sitten, sillä nyt mulla on jotain uutta innostavaa:

Nimittäin Postisetä ilostutti mua tiistaina näillä ihanilla kaavoilla. Tuhannet ja taas tuhannet kiitokset, Iinu! Olet kyllä kultainen kun raaskit luopua näistä. Ajattelin ommella ystävän pikkutytölle jotain kaunista ja käytännöllistä.



Posti toi myös muutaman Ottobre-lehden. Lankesin sitten mäkin tilaamaan kyseisen lehden ja onneksi niin, sillä lehti on TÄYNNÄ toinen toistansa ihanampia kaavoja. Itselläni ei ole lapsia, mutta kolme kummilasta ja muut ystävien lapset nauttivat kyllä mielellään ompeluksistani.

Ajattelin myös toteuttaa itselleni uusimmassa numerossa olevan tunikan. Ja ehkä saman myös mekkona. Ja toisena tunikana. Ja toisena mekkona....ihanaa!



Sitten vielä iltaterveiset Kaalepilta. Öhöm. Ja meillähän koira ei pääse sänkyyn...

Ei kommentteja: