torstai 5. maaliskuuta 2009

Ensin 2-vuotiaalle valmistunut synttärilahjamekko. Oli mieluinen ja onneksi äitikin tykkäsi. Kaava on vanha tuttu Hannah ja kankaana muistaakseni Joel Dewberryä ja Eurokankaan pikkuruutua. Tuolle Hannahin kaula-aukolle täytyy kyllä seuraavaksi tehdä jotain, kun se on niin suuri. Tässä jouduin kuromaan sitä kuminauhalla kokoon, eikä lopputulos ole paras mahdollinen. Kiva kaava muuten.





Tänään toi posti uusia kankaita, jotka tilasin Etsystä. Amy butlerin Dandelion Fieldiä kahdessa eri sävyssä. Tuo vaaleanpunainenhan on täällä vilahtanut aiemminkin yhdessä tunikassa. Tuosta lintukankaasta ajattelin itselleni tunikaa sitä tilatessani, mutta nyt taidan kääntyä hameeseen. Odotin jotenkin, että linnut olisivat olleet hieman suurempia.





Pakko liittää kuva karvaisista kavereistanikin. Veljeni ja hänen tyttöystävänsä perheeseen kuuluu ihanainen Pirre, joka on valloittanut meidät kaikki. Myös Kaalepin. Pirressä on ainakin Beaglea ja Kääpiösnautseria, luultavasti muutakin. Metsästysvietti on valtava ja karkuteille lähdetään, jos vain päästään. Pirre on maailman kiltein ja kaiken kaikkiaan mainio tapaus!



Lopuksi rakkaat onnittelut Papallemme, joka täytti juuri 80 vuotta. Onnea Pappa! Toki oltiin paikan päälläkin.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Todella suloinen tunika! Ihana herkkä lintukangas. Tosi kivoilta näyttää uudetkin kankaat, tuskin maltan odottaa mitä niistä tulee :)

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Tosi söpö tunika :) Ja uudetkin kankaat on tosi kivoja!! Amyllä on pirteitä kankaita.

Uusia tekeleitä odotellessa ;)