sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Lintumekko




Samalla kaavalla, mutta hieman pidempänä versiona syntyi tänään lintumekko/tunika. Kangas on Etsystä tilaamaani ja jotenkin tosi herkkää. Kuvassa mekko näyttää ihan yöpaidalta, mutta tämä on tosi kiva päällä. Hihat olisivat voineet olla aavistuksen leveämmät, koska kangas ei jousta yhtään. En ole vielä päättänyt teenkö tähän taskuja..

Kädentaitomessuilta hankin ihania, juuri noiden lintujen sävyisiä helmiäishelmiä, joista teen kesäksi vielä mätsäävän rannekorun. Tervetuloa kesä, minä olen valmis!

6 kommenttia:

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Kiva tunika!
Minäkin seikkailin messuilla samana päivänä.

Maria kirjoitti...

Tosi kivoja tunikoita molemmat. Aivan ihana lintukangas, jättäisin varmaan tämän ilman taskuja, jotta kangas pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Meillä päin messut on vasta parin viikon päästä, kovasti jo odottelen :)

Unknown kirjoitti...

Käsityömessut ovat kyllä ihania. Tällä kertaa kyllä päätin, etten kanna kotiin yhtään helmeä, mutta toisin kävi. Taas kerran.

Joo, en varmaankaan laita taskua tuohon lintumekkoon; se näyttää paremmalta noin.

Kiitos kannustavista kommenteistanne! :-)

Petra

Matroskin kirjoitti...

Sama kaava on (taas) työn alla täälläkin. Ihania vaatteita. Tunikat on ihan parhaita, ei tarvitse vetää pömppömasua sisään.

Matroskin kirjoitti...

Jätin muuten tästä mallista vetskarin pois, se menee ihan hyvin muutenkin päälle. Tietty jos on hieno kampaus, vetskari on hyvä.

Unknown kirjoitti...

Matroskin: Joo, tunikat on ihan parhaita!

Teitkö omasi joustavasta kankaasta kun jätit vetskarin pois? Musta tuntuu, että mulla ainakin nää on niin istuvia yläosastosta, ettei ilman vetskaa ole toivoakaan saada puettua (kankaat ei jousta yhtään).

Petra