maanantai 21. heinäkuuta 2008

Terveisiä Kaalepilta!

Ja niinkun tuolla aikaisemmin arvoinkin; sairaslomallahan sitten jatketaan. Kävin aamulla lääkärissäkin, koska jäin suoraan vuosilomalta sairaaksi. Nyt ollaan sitten kotona hissun kissun torstaihin asti. Kaaleppikin saa tyytyä rauhallisiin lenkkeihin; onneksi lähistöllä on ihana ja iso koirapuista, jonne on mukava mennä juoksentelemaan - ja emäntä saa istua.

Tässä parit kuvaterveiset itse Herralta. Herkkä unikuva ja sitten komiaa laulantaa. Kaaleppihan tosiaan ulvoo komeasti aina sireenit kuullessaan. Tänään se kajautti koirapuistossakin komean ulvonnan kun lähistöllä meni ambulanssi. Oli siinä ihmisillä naurussa pitelemistä ja muut koirat innostuivat haukkumaan.

Tiedä sitten mistä tuo ulvonta on peräisin vai peräti rodunomaista. Kaalepin taustaahan en juurikaan tiedä, sillä se on löytökoira Virosta. Saksan paimenkoiraa siinä on selvästi, mutta muut rodut ovat arvailujen varassa.

Rakkaat terveiset meiltä molemmilta; nyt suuntaamme pienelle korttelikierrokselle ennen unten maita.


2 kommenttia:

kikkas kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :)

Kiitos kaupan tiedoista, saatanpa joskus sukuloidessa poiketakin sinne. Pikaista paranemista kesälenssusta!

Huvikangas Oy kirjoitti...

Heissan!
Jätän sulle tänne tassunjäljet, että olen vieraillut blogissasi=)
Tosi kivoja tunikoita ihanista Amyista olet ommellut, toki siis kävin niitä katselemassa. Mutta koska olen niin läppeensä koiraihminen, halusin kommentoida tänne Kaaleppi-osastolle=)Voin vain kuvitella millainen ulvonta lähtee, noin antaumuksella kun sen tekee, kurkku suorana. Ihana! Itselläni on kaksi briardia, Börje ja Jagr.
T. Kati