maanantai 28. heinäkuuta 2008

Kirpputorilöytöjä ja niin edelleen

Kävin viikoloppuna lähellä sijaitsevalla kirpparilla ja löysin tämän iiihanan punasävyisen räsymaton. Matto oli tosi halpa (15e) ja se on kaiken lisäksi uusi ja tosi napakkaa tekoa - joku paikallinen rouva näitä on tehnyt ja myy nyt ylinmääräiset pois. Tuo shaali on löytö Hietsun kirpparilta alkukesästä. Eipä ollut hinta tuollakaan muistaakseni kuin 4e.

Matto pääsi heti käyttöön! :-)


Nämä ihanuudet ovat Mummini tekemiä. Käytän kaikkia yhtä aikaa kun en malta laittaa ainuttakaan kaappiin piiloon. Kynät ovat (ihmekös tuo) aina kateissa - väärässä penaalissa siis.. Mansikka- ja kukkakankaat ovat Cath Kidstonin ja keskellä oleva raitapenaali oli joskus Marimekon Jokapoika-paita: tai osa siitä.


Nämä odottavat vielä täydellistä tunikan kaavaa. Vinkkejä kellään mistä sellainen löytyisi..?


Kummityttö sai taas mekon samalla kaavalla kuin aikaisempi. Kangas on 50 sentin kirpparilöytö; oli miehen paita. Kuvassa mekko on vielä silittämättä. Osa noista napeista ja takatasku peittävät paria tahraa, joita en huomannut paitaa ostaessani. Ne eivät sitten lähteneet pesussa, mutta en raaskinut heittää kaunista kangasta pois - napit peittävät pikkuruiset tahrat oikein hyvin ja ovat sitäpaitsi aika virkistävät mielestäni.



Ei kommentteja: