keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Kangasostoksilla





Ollaan Kaalepin kanssa vanhempieni luona kesälomaa viettämässä. Täällä ollessa kierrän paikallisia kirpputoreja ja vietän myös paljon aikaa kirjaston hyllyjen välissä; siellä on aina niin mukava tunnelma. Olen lukenut paljon ja lainasin myös muutamia käsityökirjoja, mm. Mari Savion & Kati Rapian kirjan: JUJU Erilainen lastenvaatekirja. Kirja on oikea aarre! Sen selattuani olen vain suunnitellut mitä kaikkea ihanaa kummilapsilleni ompelisin.

Tänään kävin sitten ohimennen Eurokankaalla penkomassa ja tein upeita löytöjä. Matkaan tarttui viittä erilaista Laura Ashleyn kangasta! Laitan kuvat tähän.

Ylimmät ovat puuvillakankaita. Punaisesta tulee luultavasti pöytäliina. Sen tongin palakorista ja sain n. 3 metrin palan pilkkahintaan. Sinisestä tulee helleasu kummitytölle ja vaaleanpunaista katselen vielä; sen kohtalo selviää myöhemmin. Ehkä teen siitä itselleni söpöt pyjamapöksyt.

Alakuvan kankaat ovat puuvillatrikoita, myös Laura Ashleyltä. Metrihinta molemmissa alle 4e! Niistä ajattelin tehdä itselleni yöasut. Leveät rennot housut ja yläosaksi topin.

Olen niin onnellinen löydöistäni!!






Ei kommentteja: