keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, entiset kujeet?

Vuosi vaihtui rauhallisesti. Kaaleppi pelkää ilotulituksia, enkä halua jättää sitä yksin pelkonsa kanssa, joten kotona olin minäkin. En tehnyt lupauksia laihduttaa tai olla kiltimpi. Ei silti niin, ettei kummallekaan olisi tarvetta. Joitain suunnitelmia tein, nämä liittyvät henkilökohtaiseen elämääni. Työasioita en täällä viitsi vatvoa.


Aion:

- Opetella käyttämään järjestelmäkameraa, jonka ostin jokin aika sitten.
- Ostaa epäkesko(?) hiomakone ja opetella käyttämään sitä.
- Viettää kesälomalla aikaa mökillä ja ehkä maalailla siellä hiukan.
- Vaalia ystävyyssuhteitani.
- Olla hyvä ihmisäiti Kaalepille.
- Tehdä vapaaehtoistyötä löytöeläinten parissa muutoin, kuin ottamalla niitä kotihoitoon. Tämän olen laittanut jo vireille.
- Ommella enemmän. Sain ystäviltäni 40v. lahjaksi superhyvän ompelukoneen ja se on ollut syksyllä aivan liian vähäisellä käytöllä.
- Säästää rahaa ja matkustaa loppuvuodesta tai alkuvuodesta 2014 Uruguayhin tapaamaan vanhempiani, jotka muuttavat sinne kuukauden päästä.


Toivon:

- Että koko vuoden 2012 jatkunut flunssakierre olisi ohi.
- Että läheiseni olisivat turvassa.
- Että Mötley Crue tulisi taas kesällä Suomeen.
- Että pystyisin matkustamaan Irlantiin. On ikävä siellä asuvia ystäviäni ja "adoptioperhettäni".

Toki toivon monia muitakin asioita, oikein henkilökohtaisia.


Vuodenvaihdetta edelsi viikon loma, joka vietettiin Kotkassa perheen parissa. Oli leppoisaa, vaikka sitkeä flunssa kiusasikin. Tutkimme innoissamme etelä-Amerikan karttoja ja teimme matkasuunnitelmia loppuvuodelle. Vanhempiani tosiaan muuttavat helmikuussa Varsovasta Uruguayhin ainakin vuodeksi. Hieman hirvittää, koska se on niin kovin kaukana; lentomatka Montevideoon kestää 24h!

Nyt virun vatsataudin kourissa. Ei kiva. Tällaisina päivinä sitä toivoo, että olisi joku joka veisi koiran ulos -tai että kun ei ole, niin selviäisin siitä ainakin oksentamatta kadulle.

2 kommenttia:

hp kirjoitti...

Moi Petra ja hyvää Uutta Vuotta! Hauska että löysin tämän blogisi, kiva lukea kuulemisia. Toivottavasti vatsatauti hellittää!! Meillä se vieraili ennen joulua yök.
Nähdäänkö tänä vuonna? Ois tooooosi kiva!
Iloista vuoden alkua
Hanna

Unknown kirjoitti...

Moi Hanna!

Hienoa kun löysit tänne. Olisi tosi kivaa nähdä, viime kerrasta onkin jo valovuosi! Siis kyllä - nähdään ihmeessä! :-)

Iloista vuoden alkua teidän koko pesueelle!

Petra