sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Huopikkaat!

Mieli on jo talvessa, vaikka helle hellii (ja painostaa). Löysin nimittäin kirpparilta nämä ihanat harmaat Lahtisen huopikkaat juuri oikean kokoisina (38) naurettavan halpaan, kympin hintaan. En voinut uskoa korviani, äkkiä kaappasin huopikkaat syliini ja mutisin ostavani ne -ennen kuin joku muu ehtii. Tuossa ne nyt jököttävät olohuoneen lattialla, taidan silti siirtää ne kellariin odottamaan lumisempia kelejä. Hieman ne vaativat puhdistusta, mutta tuohon hintaan sen tekee vain mielellään.
Kirpparilöytöjä ovat myös nämä kaikki lasiesineet, kaikki tältä kesältä. Saara Hopian Näppyläkulho ja ihana Kumelan lila vaasi. Vihreät maljakot ovat mysteeri, mutta kauniita silti. Näyttävät suomalasiltä, mutta en ole varma. Tunnistaisikohan joku?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Riihimäen lasia? Kovasti tyyliltään sen suuntaisia. Veljeni keräilee näitä, joten voisin vilauttaa kuvaa. Hän saattaisi tietää suunnittelijan ja maljakon nimen. Kauniita ovat! -ritu-

Unknown kirjoitti...

Joo, itse asiassa sainkin vahvistuksen myöhemmin, että tuo vasemmanpuolinen on Riihimäen lasia. Ruutukuvioisesta ei ole tietoa, se voi olla ulkolainenkin.

Näytä ihmeessä veljellesi, jos hän tietäisi tarkemmin. Kiitos. :-)

t. Petra

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä ruutukuvallinen maljakko löytyy anoppilastani, joten epäilen sitä suomalaiseksi. Lisäksi huuto.netissä samanlainen on myynnissä Kumelan maljakkona. Sitä en tosin pysty vahvistamaan.

Unknown kirjoitti...

Ah, kiitos tiedosta! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tu vasemmanpuoleinen vihreä on riihimäen lasi ja olisko aimo okkolin