sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Uusi lelu

Otsikko sen kertoo: mulla on uusi lelu ja rakastan sitä jo nyt! Digijärkkäri Nikon D3100, jonka ostin käytettynä. Oiva peli tällaiselle aloittelevalle järjestelmäkameran käyttäjälle. Aukot ja valotukset ynnä muut ovat mulle täyttä hepreaa, joten keväällä tie vie valokuvauskurssille. Katselin jo Työväenopiston sivuja ja pian saa ilmottautua kevään kursseille. Siihen asti mennään automaattiasetuksilla.


Toivoa sopii siis, että jatkossa täällä on nähtävillä hieman laadukkaampia kuvia. Ehkä.


Helsinki on saanut kauniin lumivaipan. Kyllä on mukavaa kulkea metsässä, kun siellä näkee pimeässäkin eteensä. Maan jäätyminen tietää myös sitä, että on aika aloittaa lintujen talviruokinta. Meidän talon takana on pieni puistikko, jonne äsken ripottelin ruokintapisteitä. Ruualle oli selvästi kova tarve, sillä kuhina oli melkoinen. Huusivat kai syödessään, että: "Jo oli aikakin!".

Luin viimeisimmästä Suomen Luonto -lehdestä, että Talitiaiset eivät osaa varastoida ruokaa. Näin ollen ne ovat riippuvaisia ihmisen suorittamasta talviruokinnasta. Tärkeätä on muistaa se, ettei alotettua ruokintaa saa lopettaa, tai linnut voivat menehtyä.













Mukavaa sunnuntaita! Mä talsin pian Kaalepin kanssa siskolle juomaan veljen synttärikaffet.



Ei kommentteja: